Livet är ibland som en enda stor gryta som bara kokar när du slutar titta och väntar på att saker ska hända. Vi känner till talesättet ”Bra saker händer när du minst anar” så släpp taget, njut och håll ögonen vidöppna så att du inte missar något i det som kallas livet. Det är budskapet Lerocque sänder i nya låten Unpredictable!

Nordiska Favoriter

Sköna rytmer blandas med krispig elektronisk syntar och en funkig basgång. Beatet är förhållandevis rakt, men med tanke på den starka melodin behövs inte mer för att skapa en riktigt stark poplåt.

 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.