LA-baserade popartisten OREN bygger ljudlandskap baserat på städerna han växte upp i. Efter att ha bott i Tel Aviv, NYC och Miami, blandar OREN dessa miljöer till ett futuristiskt mörkt sound och skapar sina låtar med djup elektronisk bas, pulserande slagverk och R&B-inspirerad sång. Något vi helt klart hör i nya singeln In Your Head. 

POPMUZIK LOVER 2

”Den här låten handlar om någon som försöker prata sig ur ett nervöst sammanbrott.”

OREN

Allt existerar bara i ens huvud är vad sångaren framför och mycket riktigt är det väl så det är många gånger. Refrängen är kraftfull och omedelbar med en rytm som får en att sitta klistrad under hela lyssningen. 

Uppvuxen i ett traditionellt marockanskt-judiskt hushåll som homosexuell, lutar sig OREN ofta till influenserna från sitt arv samtidigt som han utforskar känslan av ”annanhet” han har upplevt i sitt liv. Genom musiken är OREN på ett ständigt utvecklande sökande efter syfte och kärlek. 2022 är året då OREN planerar att släppa nya singlar varje månad. Det ser vi helt klart fram emot! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011