Den svenska sångerskan MIAH (som bland annat vunnit P4 Nästa med sitt band Spring City) är här aktuell med singeln Miss ya. En soulig poplåt där sångerskan sjunger om någon som gått förlorad, om att sakna eller inte sakna.

Apple Music Svensk Pop

Miss ya är skriven av Anna Lennartsson, Sandra Albertus och Magnus Fagerström under en låtskrivarkurs vid Linnéuniversitetet i Växjö. Målet med utbildningen var att skriva låtar för etablerade artister. MIAH, som sjöng på demon, gillade låten och ville släppa den, och tur var väl det. En bra och stark poplåt är det och MIAH gör den verkligen rättvis med sin starka röst.
Du hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.