Den svenska sångerskan MIAH (som bland annat vunnit P4 Nästa med sitt band Spring City) är här aktuell med singeln Miss ya. En soulig poplåt där sångerskan sjunger om någon som gått förlorad, om att sakna eller inte sakna.

Popmuzik Lover Patreon

Miss ya är skriven av Anna Lennartsson, Sandra Albertus och Magnus Fagerström under en låtskrivarkurs vid Linnéuniversitetet i Växjö. Målet med utbildningen var att skriva låtar för etablerade artister. MIAH, som sjöng på demon, gillade låten och ville släppa den, och tur var väl det. En bra och stark poplåt är det och MIAH gör den verkligen rättvis med sin starka röst.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011