Cody Simpson är tillbaka med ny musik. Efter att ha släppt lite olika musikprojekt under de senaste åren, varit med i uttagningen till den australiensiska OS-laget i simning samt flyttat hem från USA tillbaka till Australien igen, är det nu dags för sångaren att släppa Nice to meet you. En låt sångaren skrivit tillsammans med Adrian Cota och Nick Maybury.

Apple Music

Här bjuder sångaren oss på gitarrdriven pop som förstärks med stråkar och ett taktfast beat. Att det är mer organiskt har ju Cody jobbat för sedan Paradise-albumet. Men nu känns det som det passar den 25-årige sångarens mer mogna röst bättre. Att Cody Simpson nu går i samma fotspår som Harry Styles eller Luke Hemmings råder nog ingen tvivel på. Det är bra spår att följa.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.