Cody Simpson är tillbaka med ny musik. Efter att ha släppt lite olika musikprojekt under de senaste åren, varit med i uttagningen till den australiensiska OS-laget i simning samt flyttat hem från USA tillbaka till Australien igen, är det nu dags för sångaren att släppa Nice to meet you. En låt sångaren skrivit tillsammans med Adrian Cota och Nick Maybury.

Favoriter Apple Music

Här bjuder sångaren oss på gitarrdriven pop som förstärks med stråkar och ett taktfast beat. Att det är mer organiskt har ju Cody jobbat för sedan Paradise-albumet. Men nu känns det som det passar den 25-årige sångarens mer mogna röst bättre. Att Cody Simpson nu går i samma fotspår som Harry Styles eller Luke Hemmings råder nog ingen tvivel på. Det är bra spår att följa.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011