Efter ett intensivt 2021 med tre radiosinglar, ett hyllat framträdande i samband med Grammis-galan och ett utsålt headline-gig på Södra Teatern i Stockholm gasar Kristofer Greczula ytterligare rakt in i 2022 genom släpp av ytterligare en låt från kommande albumet Live and Let Live. 

Apple Music Svensk Pop

Den här gången presenterar han en nästan provocerande bra poplåt med lagom mäng lekfullhet och seriositet. Something Outta Nothing (Blah Blah Blah) pendlar mellan vers, med fjäderlätt pianoklink som för mina tankar till Mika (om ni kommer ihåg honom). För att därefter övergå i en episk refräng som flirtar med 90-talets stora arenaband och ett Beatlesque outro komplett med na-na-na-körer. Behöver jag ens fortsätta? Det här bra helt enkelt! 

Låten skrevs under en period där artisten var extremt låg och upplevde motgångar både professionellt och privat. Det är väl då det gäller att skapa något ur ingenting eller? På två timarmar blev låten kvar och kändes som en befrielse för artisten att skriva. 

”Ingenting ville gå min väg och det kändes som att ingen förstod min vision. Ensam och lite lost bestämde jag mig där och då att sluta lyssna på vad alla tycker och tänker och börja lyssna på mig själv istället. Jag sitter själv på svaren på vad som är bäst för mig och mitt liv. Det kommer inte att komma någon och plinga på dörren med en guldbiljett. Ingen annan än mig själv gör mig till en bättre låtskrivare och artist. Jag måste ta tag i detta själv”.

Kristofer Greczula
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.