Popveteranerna Per Gessle och Uno Svenningsson går tillsammans för att ge oss Bara få höra din röst. Jag kan inte riktigt bestämma mig om det här är bra eller landar någonstans i ett trött ”mäh…”. Den tropiska synthen som inleder låten och sedan följer rakt igenom känns kanske lite trött och uttjatad, men jag gillar de latinska rytmerna. Så det hade varit kul att höra andras åsikter om detta släpp. 

Popmuzik Lover Patreon

Hur som helst är det två av Sveriges absolut största artister där Gessle har en 40 år lång karriär och Uno både regerade 80-talet i Freda’ och 90-talet som soloartist. 

”Att skriva låtar ihop med andra är ju ett litet hantverk och äventyr i sig och att då få skriva med Per, bäste låtsnickaren, är ju fantastiskt. Det har varit lättsamt och väldigt kul. Två killar från landet som gillar musik, kan ju inte bli bättre! Har alltid gillat Pers röst och att våra röster då sitter så bra ihop är grymt häftigt.

Uno Svenningsson

Låten skrevs faktiskt redan i somras och har också producerats av Uno Svenningssons son Mark Bihili.

”Uno och jag har sprungit på varandra i många år. Inte minst nere i Tylösand på sommaren. Vi har länge pratat om att skriva något ihop och Bara få höra din röst poppade upp en sommardag ur tomma intet. Precis så som de bästa låtarna föds. Det är otroligt kul att jobba med Uno, våra röster är så olika men passar på något konstigt sätt ruskigt bra ihop.

Per Gessle

Det ska bli spännande att se hur den här låten göra sig på listorna eller radio.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011