Lucy Burke är en artist från Sydney i Australien. Just är är Burke aktuell med singeln Vicinity. Här bjuds vi på en medryckande och upplyftande poplåt om att ge allt och att samarbeta med människor av samma vision för att skapa magi ihop. Det är ett fint budskap och en låt som garanterat kommer att få dig att bli på extremt bra humör med dess lekfulla arrangemang tillsammans med sångerskans engagerande sång.

Nordiska Favoriter

Lucy Burke själv har släppt musik sedan 2008 och albumet Botany St. Efter det har det blivit en hel del singlar, EP och album. Själv hittar hon inspiration i akter som The Beatles, Norah Jones, Portishead, Ed Sheeran och Eva Cassidy. Samtidigt är hon själv en artist med stor variation i uttryck och stil.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.