Lucy Burke är en artist från Sydney i Australien. Just är är Burke aktuell med singeln Vicinity. Här bjuds vi på en medryckande och upplyftande poplåt om att ge allt och att samarbeta med människor av samma vision för att skapa magi ihop. Det är ett fint budskap och en låt som garanterat kommer att få dig att bli på extremt bra humör med dess lekfulla arrangemang tillsammans med sångerskans engagerande sång.

Nordiska Favoriter

Lucy Burke själv har släppt musik sedan 2008 och albumet Botany St. Efter det har det blivit en hel del singlar, EP och album. Själv hittar hon inspiration i akter som The Beatles, Norah Jones, Portishead, Ed Sheeran och Eva Cassidy. Samtidigt är hon själv en artist med stor variation i uttryck och stil.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.