Vackert och emotionellt blir det när Sasha Siem framför sin senaste singel Love language. Med en pianoslinga som löper igenom låten och en behaglig rytm målar sångerskan upp en relation där man inte klarar av att kommunicera. Där man har stora och starka känslor för någon, men inte kan uttrycka känslor eller hitta den starka kopplingen mellan varandra. Just det kände Sasha till sin före detta man. Att hon kände sig missförstådd och låten skrevs strax innan de separerade.

Popmuzik in Dolby Atmos

Här får vi uppleva en kraschad relation som vacker pop med snyggt filmiskt arrangemang. Väldigt tilltalande och något som borde passa som soundtrack i en film eller serie. Så låt denna låt omsluta dig.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.