Den Hamburg-baserade duon River ger oss medryckande indietronica med singeln Someday.
En låt som bjuder på nostalgiska synthar, funkig basgång och fylliga trummor. Det är defensivt ett lyckopiller som låt vill jag lova och mixen av modern indietronica mixas med skön retrokänsla över arrangemanget. Om inget så fick den i alla fall att längta extra mycket till kommande festivalsommar (vilken sommar det nu blir…)

Popmuzik Lover

Pop, nostalgi och dans. Det är ord som kan beskriva Someday och är då duons fjärde singel från kommande debutalbumet som släpps i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.