Den Hamburg-baserade duon River ger oss medryckande indietronica med singeln Someday.
En låt som bjuder på nostalgiska synthar, funkig basgång och fylliga trummor. Det är defensivt ett lyckopiller som låt vill jag lova och mixen av modern indietronica mixas med skön retrokänsla över arrangemanget. Om inget så fick den i alla fall att längta extra mycket till kommande festivalsommar (vilken sommar det nu blir…)

Popmuzik Popcast

Pop, nostalgi och dans. Det är ord som kan beskriva Someday och är då duons fjärde singel från kommande debutalbumet som släpps i år.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.