DISA minns sommaren 2019 när hon såg Gyllene Tider i den gamla hemstaden Skövde under deras 40-årsturné. Det är en euforisk poplåt som osar nostalgi i sommar i arrangemanget. Något som definitivt behövs dessa kalla och mörka vintermånader.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar DISA:

”Gyllene Tider har varit ett av mina favoritband sedan jag var liten och är en stor inspiration när jag skriver låtar. Det kändes fantastiskt roligt att få se dem live för första gången och det var den känslan jag försökte fånga när jag skrev låten.”

GT40 är DISAs andra singel från sitt kommande debutalbum som soloartist efter att under många år frontat bandet Pretty Princess.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011