DISA minns sommaren 2019 när hon såg Gyllene Tider i den gamla hemstaden Skövde under deras 40-årsturné. Det är en euforisk poplåt som osar nostalgi i sommar i arrangemanget. Något som definitivt behövs dessa kalla och mörka vintermånader.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar DISA:

”Gyllene Tider har varit ett av mina favoritband sedan jag var liten och är en stor inspiration när jag skriver låtar. Det kändes fantastiskt roligt att få se dem live för första gången och det var den känslan jag försökte fånga när jag skrev låten.”

GT40 är DISAs andra singel från sitt kommande debutalbum som soloartist efter att under många år frontat bandet Pretty Princess.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.