SASCHA är född och uppvuxen i Sverige men bor och pluggar just nu i Marquette, Michigan, USA. Här är artisten aktuell med den medryckande och lekfulla poplåten Too Glam. En låt som garanterat kommer att få dig på bästa humöret och en låt som man vill dansa sig igenom dagen tillsammans med.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Jag försöker alltid berätta en historia med musiken jag skriver och ett av mina favoritminnen från barndomen är att sjunga The Weather Girls i bilen med min mamma på väg till skolan. Musik är så terapeutiskt, och jag älskar att återuppleva minnen genom skrivprocessen eftersom varje steg lägger till ytterligare ett lager av känslor. Den här låten påminner mig om min spellista i bilen och så många glada minnen. Jag skrev den här låten i studion med Bobby Morales och förklarade mina minnen – och han förstod direkt riktningen på låten. Jag sa att jag ville ha ”disco-ish” och det var det han gav mig! Jag hade verkligen superkul genom hela skapandet av Too Glam, från skrivandet till inspelningen till att filma musikvideon till klockan 06.00.
Nu, med allt gjort, är jag stolt över att presentera min nya singel med titeln Too Glam!!!”

SASCHA själv heter Sascha Richardson och har under åren skapat en stor följarskara på sina sociala medier. Hon debuterade 2019 med singeln GTFO.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.