SASCHA är född och uppvuxen i Sverige men bor och pluggar just nu i Marquette, Michigan, USA. Här är artisten aktuell med den medryckande och lekfulla poplåten Too Glam. En låt som garanterat kommer att få dig på bästa humöret och en låt som man vill dansa sig igenom dagen tillsammans med.

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Jag försöker alltid berätta en historia med musiken jag skriver och ett av mina favoritminnen från barndomen är att sjunga The Weather Girls i bilen med min mamma på väg till skolan. Musik är så terapeutiskt, och jag älskar att återuppleva minnen genom skrivprocessen eftersom varje steg lägger till ytterligare ett lager av känslor. Den här låten påminner mig om min spellista i bilen och så många glada minnen. Jag skrev den här låten i studion med Bobby Morales och förklarade mina minnen – och han förstod direkt riktningen på låten. Jag sa att jag ville ha ”disco-ish” och det var det han gav mig! Jag hade verkligen superkul genom hela skapandet av Too Glam, från skrivandet till inspelningen till att filma musikvideon till klockan 06.00.
Nu, med allt gjort, är jag stolt över att presentera min nya singel med titeln Too Glam!!!”

SASCHA själv heter Sascha Richardson och har under åren skapat en stor följarskara på sina sociala medier. Hon debuterade 2019 med singeln GTFO.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.