SASCHA är född och uppvuxen i Sverige men bor och pluggar just nu i Marquette, Michigan, USA. Här är artisten aktuell med den medryckande och lekfulla poplåten Too Glam. En låt som garanterat kommer att få dig på bästa humöret och en låt som man vill dansa sig igenom dagen tillsammans med.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Jag försöker alltid berätta en historia med musiken jag skriver och ett av mina favoritminnen från barndomen är att sjunga The Weather Girls i bilen med min mamma på väg till skolan. Musik är så terapeutiskt, och jag älskar att återuppleva minnen genom skrivprocessen eftersom varje steg lägger till ytterligare ett lager av känslor. Den här låten påminner mig om min spellista i bilen och så många glada minnen. Jag skrev den här låten i studion med Bobby Morales och förklarade mina minnen – och han förstod direkt riktningen på låten. Jag sa att jag ville ha ”disco-ish” och det var det han gav mig! Jag hade verkligen superkul genom hela skapandet av Too Glam, från skrivandet till inspelningen till att filma musikvideon till klockan 06.00.
Nu, med allt gjort, är jag stolt över att presentera min nya singel med titeln Too Glam!!!”

SASCHA själv heter Sascha Richardson och har under åren skapat en stor följarskara på sina sociala medier. Hon debuterade 2019 med singeln GTFO.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011