Efter förra årets Popmuzik-favorit Back On My Love återvänder Marlene och Ji Nilsson med sitt projekt Pure Shores. Den här gången heter singeln In My Dreams och är en snyggt ihopsnickrad poplåt med house-vibbar som återigen bevisar deras stora låtskrivartalang.

Popmuzik in Dolby Atmos

In My Dreams inleds med ett subtilt elektroniskt piano där tjejerna haft den goda smaken att lägga på ett vinyl-crisp, helt klart i min smak. Allteftersom växer sig produktionen större och landar i en maffig refräng med rak kick för maximal dansvänlighet. Hela lyssningen är smooth och jag kommer på mig själv att förloras i rytmen och Pure Shores snyggt mixade röster.

In My Dreams är en låt om den där känslan av att vakna upp från en underbar dröm till en verklighet där du måste hantera förlusten av någon älskad.”

Pure Shores

Senaste låten blev omnämnd av Billboard som: ”Underbar i sin rena, skandinaviska sad-pop-prakt”  den spelas även flitigt på P3 i detta nu. Nya singeln känns helt klart som den har potential att nå långt den med. Ni hör In My Dreams här! 

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.