Efter förra årets Popmuzik-favorit Back On My Love återvänder Marlene och Ji Nilsson med sitt projekt Pure Shores. Den här gången heter singeln In My Dreams och är en snyggt ihopsnickrad poplåt med house-vibbar som återigen bevisar deras stora låtskrivartalang.

In My Dreams inleds med ett subtilt elektroniskt piano där tjejerna haft den goda smaken att lägga på ett vinyl-crisp, helt klart i min smak. Allteftersom växer sig produktionen större och landar i en maffig refräng med rak kick för maximal dansvänlighet. Hela lyssningen är smooth och jag kommer på mig själv att förloras i rytmen och Pure Shores snyggt mixade röster.

In My Dreams är en låt om den där känslan av att vakna upp från en underbar dröm till en verklighet där du måste hantera förlusten av någon älskad.”

Pure Shores

Senaste låten blev omnämnd av Billboard som: ”Underbar i sin rena, skandinaviska sad-pop-prakt”  den spelas även flitigt på P3 i detta nu. Nya singeln känns helt klart som den har potential att nå långt den med. Ni hör In My Dreams här! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.