Toronto-baserade artisten Sahara talar ärligt om hur hon valde en relation som hon redan på förhand visste var dömd att misslyckas i singeln Bad news. 

Favoriter Apple Music

Jag visste precis vad jag gav mig in på. Relationen som låten bygger på var avsedd att misslyckas redan från början, men uppriktigt sagt brydde jag mig inte. De stunder jag hade med den här personen var ett så spännande äventyr att det var värt att bortse från risken.

sahara

Med en maffig refräng som bär på trap-influerade snares och djup bas. Ger sahara en samtida pop-pärla med riktigt starkt melodispråk, något som gör henne till ett namn att hålla ögonen på. Men trots sin självklara talang snubblade denna unga artist in på musikscen 2018 av en slump och befann sig i en helt ny och oupptäckt värld. År 2019 skrev och släppte sångaren debutsingeln LVOE. Efter releasen fann sahara sig själv med över 60 000 streams under ett antal veckor och möjligheter att skriva musik för ett antal etablerade artister runt om i världen. Singeln LVOE fick även producenternas uppmärksamhet på NBC:s succéprogram Songland, för vilken sahara föga överraskande var nominerad. När nästa släpp Fallin fallin kom fanns ett stort intresse för artisten som nu samarbetat med stora namn och hade gett ut en handfull låtar som uppmärksammats runt hela världen. Nu, efter år av finslipning av sina talanger, kommer sahara gradvis att släppa sina nyaste verk under 2022. Den stolta HBTQ+-artisten är på god väg att tillföra en ny och spännande twist till chill-popgenren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011