Toronto-baserade artisten Sahara talar ärligt om hur hon valde en relation som hon redan på förhand visste var dömd att misslyckas i singeln Bad news. 

Popmuzik Popcast

Jag visste precis vad jag gav mig in på. Relationen som låten bygger på var avsedd att misslyckas redan från början, men uppriktigt sagt brydde jag mig inte. De stunder jag hade med den här personen var ett så spännande äventyr att det var värt att bortse från risken.

sahara

Med en maffig refräng som bär på trap-influerade snares och djup bas. Ger sahara en samtida pop-pärla med riktigt starkt melodispråk, något som gör henne till ett namn att hålla ögonen på. Men trots sin självklara talang snubblade denna unga artist in på musikscen 2018 av en slump och befann sig i en helt ny och oupptäckt värld. År 2019 skrev och släppte sångaren debutsingeln LVOE. Efter releasen fann sahara sig själv med över 60 000 streams under ett antal veckor och möjligheter att skriva musik för ett antal etablerade artister runt om i världen. Singeln LVOE fick även producenternas uppmärksamhet på NBC:s succéprogram Songland, för vilken sahara föga överraskande var nominerad. När nästa släpp Fallin fallin kom fanns ett stort intresse för artisten som nu samarbetat med stora namn och hade gett ut en handfull låtar som uppmärksammats runt hela världen. Nu, efter år av finslipning av sina talanger, kommer sahara gradvis att släppa sina nyaste verk under 2022. Den stolta HBTQ+-artisten är på god väg att tillföra en ny och spännande twist till chill-popgenren.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.