Var din egen ikon och statera ett exempel för resten av världen, se sen konsekvenserna av att vara dig själv!” Rader som representerar kärnan i norska Points vision. Duons uppdrag är att inspirera människor att må bra i sig själva och att se det enorma värdet av personlig tillväxt. De tror att alla är ansvariga för sin egen lycka, och för att uppnå det måste vi vakna upp och vidta åtgärder för att vara den bästa versionen av oss själva. Point brinner mycket för personlig utveckling och mental hälsa. De har känt hur lätt det är att bli missnöjd med all press och ideal man har för att passa in i dagens samhälle. Nu vill de dela med sig av sin sanning för att hjälpa människor att hitta sin egen röst och verktyget för att leva ett lyckligare liv. Ett budskap vi helt klart hyllar här i bloggen! 

Apple Music Svensk Pop

Med nya singeln Echo talar Point om att inte förvänta sig att en situation förändras om man inte gör en rationell bedömning av problemet och ändrar sig därefter.

”Om du känner dig ensam, kontakta någon. Om du vill ha kärlek, ge kärlek. Om du behöver hjälp, be om det.”

Point

Med influenser från samtida och nostalgisk musik lyckas de skapa något nytt och originellt som låter fräscht, energiskt och intressant. Nya singeln Echo är helt klart upplyftande och gör att jag vill sväva högt ovanför marken fri som en fågel. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.