Producenten Sarrdo Carocci från Zürich i Schweiz inspireras av akter som Benny Benassi, Avicii och Lost Frequencies men också av klassisk musik och filmmusik. Att det är just den elektroniska popmusiken som står för grund kommer du märka på nya singeln Silver lining. En härligt upplyftande och pulserande elektropoplåt som känns som en ögoblicklig hit från det man klickat igång låten.
Silver lining kan vi höra sångerskan Scarlett sjunga och hennes popröst gifter sig perfekt med produktionen samtidigt som hon sjunger om att komma igenom en depression och mörka tider medan hon hoppas på något bättre i livet så som en speciellt person.

Svensk Pop Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011