Producenten Sarrdo Carocci från Zürich i Schweiz inspireras av akter som Benny Benassi, Avicii och Lost Frequencies men också av klassisk musik och filmmusik. Att det är just den elektroniska popmusiken som står för grund kommer du märka på nya singeln Silver lining. En härligt upplyftande och pulserande elektropoplåt som känns som en ögoblicklig hit från det man klickat igång låten.
Silver lining kan vi höra sångerskan Scarlett sjunga och hennes popröst gifter sig perfekt med produktionen samtidigt som hon sjunger om att komma igenom en depression och mörka tider medan hon hoppas på något bättre i livet så som en speciellt person.

Nordiska Favoriter
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.