Producenten Sarrdo Carocci från Zürich i Schweiz inspireras av akter som Benny Benassi, Avicii och Lost Frequencies men också av klassisk musik och filmmusik. Att det är just den elektroniska popmusiken som står för grund kommer du märka på nya singeln Silver lining. En härligt upplyftande och pulserande elektropoplåt som känns som en ögoblicklig hit från det man klickat igång låten.
Silver lining kan vi höra sångerskan Scarlett sjunga och hennes popröst gifter sig perfekt med produktionen samtidigt som hon sjunger om att komma igenom en depression och mörka tider medan hon hoppas på något bättre i livet så som en speciellt person.

Popmuzik Podcast
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Gareth Nugent – Even mountains fall
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.