Victoria Moralez släppte den känslofyllda låten Colored Transmission Waves för ett par veckor sedan. En sårbar och samtidigt tröstande låt om förlust och sorg.
Den berättar varsamt om hur det är att förlora en närstående till självmord och alla komplicerade, förvirrande och motsägelsefulla känslor som kan uppstå i tomrummet efter ett så abrupt och oförberett avsked av någon man älskar.

Favoriter Apple Music

Nu släpper sångerskan musikvideon till låten som har premiär här i bloggen. För regin står Hooman Nozar och videon bygger på låtens budskap att bära med sig någon som man förlorat.

Om videon berättar Victoria för bloggen:

”Min förhoppning är att låten och videon ska ge andra som förlorat någon eller något de älskar, oavsett hur, känslan av att vaggas i en varm famn för en liten stund.”

Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011