Victoria Moralez släppte den känslofyllda låten Colored Transmission Waves för ett par veckor sedan. En sårbar och samtidigt tröstande låt om förlust och sorg.
Den berättar varsamt om hur det är att förlora en närstående till självmord och alla komplicerade, förvirrande och motsägelsefulla känslor som kan uppstå i tomrummet efter ett så abrupt och oförberett avsked av någon man älskar.

Popmuzik Popcast

Nu släpper sångerskan musikvideon till låten som har premiär här i bloggen. För regin står Hooman Nozar och videon bygger på låtens budskap att bära med sig någon som man förlorat.

Om videon berättar Victoria för bloggen:

”Min förhoppning är att låten och videon ska ge andra som förlorat någon eller något de älskar, oavsett hur, känslan av att vaggas i en varm famn för en liten stund.”

Du ser resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.