Vi går mot ett nytt år och med det nya möjligheter. Ett nytt kapitel i livet där man inte riktigt vet vad som väntar oss bortom 2021.
Just dessa förväntningar om ett bättre år och möjligheter sjunger Frida Braxell om i nya singeln Nästa år är vårt. En hoppfull låt som är till för alla som tittar upp mot en sprakande nyårshimmel och reflekterar över året som gick med drömmar och förhoppningar om ett bättre nästa år.

Favoriter Apple Music

Frida berättar om låten:

”Jag vill att den skall få handla om att lägga pandemin bakom sig för någon, för någon annan om att lämna ett tråkigt jobb eller kanske ett dåligt förhållande. För min egen del lägger jag många år av ovisshet, smärta och sorg bakom mig och ser fram emot att för första gången släppa musik utan att tyngas av det.”

Nästa år är vårt är Fridas första nya låt sedan albumet Livet & Ångesten som hon släppte 2019. Låtarna på det albumet blev sångerskans ventil efter sorgen och kampen kring hennes mammas långa sjukdom och bortgång.
Det fick helt enkelt ta den tid det behövde för att Frida skulle hitta hem i sig själv och musiken igen efter de tunga åren. Med det inleder hon det nya året redan idag när hon släpper singeln Nästa år är vårt som är första i en rad nya singlar samt ett album som vi kan se fram emot under kommande året.

”På många sätt känns det som ett debutalbum. Visst har jag släppt musik tidigare men aldrig något som låter i närheten av det här. Jag älskar varenda ton och hoppas att mina lyssnare skall göra detsamma.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011