Snark drar ner på tempot och ger oss den emotionella balladen Gråta en sjö.
Med ett viktigt budskap att män också bör visa sina känslor, inte kväva dem och låtsas som inget hänt. Ett fint budskap om att faktiskt våga släppa taget och bryta normer, att helt enkelt få känna sig svag. Det är som sagt aldrig fel att visa känslor. Varesig om man är gammal eller ung, man eller kvinna. För man blir inte en bättre person för att man håller inne sina känslor.

Dolby Atmos

Arrangemanget av Gråta en sjö är riktigt vackert och avskalat. Sångaren Santiago Cambón är här ackompanjerad av en flygel och stråkinstrument. Det blir som sagt väldigt emotionellt och gripande. En ballad att gråta tillsammans till.

Snark

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.