Göteborgsgruppen Snark är idag aktuella med relationssingeln Kärleken. Om när livet och kärleken tar en ny väg. Om det så är paus i förhållandet för att hitta sig själv eller en ren separation. Det kan också vara det faktum att barnen tillslut växer upp och flyttar ut. Livet, kärleken och relationen som ständigt pågår mitt framför våra ögon. Det Snark gör här är ändå att lära oss uppskatta alla dessa stunder av förändring.

Resultatet är en skönt medryckande poplåt med bra gung och melodi. Det blir den där perfekta mixen av melankoli och lekfullhet som jag så gärna upplever.

Om singeln berättar Snark för bloggen.

”Jag tänker att kärleken som har upplevts alltid kommer att finnas där. Jag kommer inte att sluta känna de jag älskar för att de lämnar mig eller går vidare. Banden är skapade, barnen är avlade. Kärleken tar bara nya former och man får vara lycklig som får chansen att uppleva den. Kärleken har så många former och det gäller att lära sig uppskatta alla varianter, inte bara förälskelsen. Det är upp till var och en men den enda kärlek man bevisligen kan känna är ju den man själv ger, därför släpper jag aldrig taget.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply