För några veckor sedan släppte Talltale singeln Tennis Club, nu kommer den officiella musikvideon. Här sammanförs artistens elektronisk sound med textens lättsamma blinkning till att jämföra kärleksspelet med en omgång tennis. 

Följ på Apple Music

”Det började med en lös lyrisk idé om Jag lärde mig mer om kärlek i tennisklubben än jag någonsin gjort av dig (eftersom ett poäng på noll i tennis kallas ”kärlek”). Sedan byggde jag på låten för att behålla vad jag hoppas skulle bli en känslomässigt ”ärlig” kärna, samtidigt som jag omsluter den med fler tennisvitsar och en skimrande 80-talssynth-pop-vibb instrumentellt.”

Talltale

Som oberoende artist har Talltale samlat över 330 000 streams och cementerat sitt sound och ställning som en av Kanadas mest lovande popartister. Speciellt känd för sina liveshower skiljer hon sig från andra artister i hennes genre, eftersom sångaren spelar ett stående elektroniskt trumset medan hon sjunger. 

Missa inte denna charmiga video och starka poplåt här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011