Mer julmusik på ingång i bloggen! Ja, det är bara att vänja sig då musik är det bästa sättet att komma i stämning på. 

Popgruppen H3RIZON består av Bernadette Marquez, Tiara Nyuzo och Gabrielle Montalbo. Lagom till snöfallet släpper de nya singeln One More Christmas som hämtar inspiration från RnB och talar om längtan efter den där speciella personen under juletiden. Tjejerna, som har samlat nästan 2 miljoner följare på TikTok, har också gett ut en gnistrande glad video som ska åtfölja One More Christmas. Den ser ni såklart här i bloggen. 

Med inspiration från sina idoler Mariah Carey och Donny Hathaway har H3RIZON skapat deras version av en julklassiker med denna söta, nostalgiska men ändå moderna låt. Låten bär på klassiska harmonier såväl som avancerade wailingar och visseltoner.

”Låten är skriven av Raquelle Gracies och inspireras av hennes bitterljuva berättelse om sin bortgångne far. Hon berättade för oss att hennes pappa gick bort för några år sedan och att hon skrev den här låten med tanke på allt som påminde henne om honom vid jul. Och precis som vi alla skulle älskat att få kontakt med någon vi saknar skulle hon vilja ha en jul till med honom. Vi har så mycket respekt för hennes skrivartalang och vi är så hedrade över att kunna förmedla hennes historia i den här låten.”

H3RIZON

Med flera betydelser och tolkningar i låten kommer den med all säkerhet att vara en tröst för alla som saknar någon denna jul. Videon ses som en hyllning till allt som hör julen till. 

”Videon är baserat på en hel del julnostalgi… att påminna om det förflutna och vara tacksam för de minnen du och din familj och vänner delat under åren. I videon har vi alla en viss historia med våra karaktärer och de bitterljuva ögonblicken i livet.”

H3RIZON
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply