Med låten Hi Lo vill MANE skicka ett brev till sin mentala hälsa. I en tid då hela världen är utsvulten på mänsklig kontakt har sångaren skrivit en perfekt blomstrande hymn som firar de människor som betyder mest för oss och den kärlek som dessa relationer representerar.

Nordiska Favoriter

”Jag ville skriva om hur det har känts för mig och på så sätt skiljas från mina känslor som om det var en helt separat varelse. Efter att ha känt en bättre förståelse för min mentala hälsa 2020 började jag äntligen acceptera att detta inte är något som magiskt kommer att försvinna en dag och att min mentala hälsoresa ständigt pågår och det är jag okej. Jag förstår mig själv mer nu, mitt förflutna och de yttre faktorerna bättre. Vissa dagar är bra, vissa dagar är dåliga, vissa dagar är däremellan och till och med på mina bästa dagar kan jag fortfarande känna mig riktigt ledsen. Men jag är ok och är min verklighet just nu eftersom jag läker och jag klarar mig bättre än jag någonsin har gjort tidigare.”

MANE

Låten Hi Lo skrevs med Pip Norman via en zoomsession i början av 2021. Den följer upp låtar som What If The Love DoesSave Yourself och Over & Over.

Med sin alldeles unika och fängslande röst ger MANE svävande sång och melankolisk energi som intensifiera texterna hon sjunger. Men framförallt gör hennes uttryck desto mer unikt. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.