Med låten Hi Lo vill MANE skicka ett brev till sin mentala hälsa. I en tid då hela världen är utsvulten på mänsklig kontakt har sångaren skrivit en perfekt blomstrande hymn som firar de människor som betyder mest för oss och den kärlek som dessa relationer representerar.

Favoriter Apple Music

”Jag ville skriva om hur det har känts för mig och på så sätt skiljas från mina känslor som om det var en helt separat varelse. Efter att ha känt en bättre förståelse för min mentala hälsa 2020 började jag äntligen acceptera att detta inte är något som magiskt kommer att försvinna en dag och att min mentala hälsoresa ständigt pågår och det är jag okej. Jag förstår mig själv mer nu, mitt förflutna och de yttre faktorerna bättre. Vissa dagar är bra, vissa dagar är dåliga, vissa dagar är däremellan och till och med på mina bästa dagar kan jag fortfarande känna mig riktigt ledsen. Men jag är ok och är min verklighet just nu eftersom jag läker och jag klarar mig bättre än jag någonsin har gjort tidigare.”

MANE

Låten Hi Lo skrevs med Pip Norman via en zoomsession i början av 2021. Den följer upp låtar som What If The Love DoesSave Yourself och Over & Over.

Med sin alldeles unika och fängslande röst ger MANE svävande sång och melankolisk energi som intensifiera texterna hon sjunger. Men framförallt gör hennes uttryck desto mer unikt. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011