Med låten Hi Lo vill MANE skicka ett brev till sin mentala hälsa. I en tid då hela världen är utsvulten på mänsklig kontakt har sångaren skrivit en perfekt blomstrande hymn som firar de människor som betyder mest för oss och den kärlek som dessa relationer representerar.

”Jag ville skriva om hur det har känts för mig och på så sätt skiljas från mina känslor som om det var en helt separat varelse. Efter att ha känt en bättre förståelse för min mentala hälsa 2020 började jag äntligen acceptera att detta inte är något som magiskt kommer att försvinna en dag och att min mentala hälsoresa ständigt pågår och det är jag okej. Jag förstår mig själv mer nu, mitt förflutna och de yttre faktorerna bättre. Vissa dagar är bra, vissa dagar är dåliga, vissa dagar är däremellan och till och med på mina bästa dagar kan jag fortfarande känna mig riktigt ledsen. Men jag är ok och är min verklighet just nu eftersom jag läker och jag klarar mig bättre än jag någonsin har gjort tidigare.”

MANE

Låten Hi Lo skrevs med Pip Norman via en zoomsession i början av 2021. Den följer upp låtar som What If The Love DoesSave Yourself och Over & Over.

Med sin alldeles unika och fängslande röst ger MANE svävande sång och melankolisk energi som intensifiera texterna hon sjunger. Men framförallt gör hennes uttryck desto mer unikt. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply