Gitarrdriven pop med avslappnad sång är ändå något av det bästa jag vet. När det även för tankarna till akter som LAUV och LANY blir jag stormförtjus! I singeln Rome får vi en bitterljuv historia om kärlek som vävs in i en produktion med sort reverb och snygga stämmor. 

Popmuzik Lover

”Jag älskar att skriva låtar om att bli kär. Vissa skulle säga att det är överskattat och klyschigt, men det finns så många oväntade och vackra ögonblick som inträffar när ett förhållande utvecklas på ett oväntat sätt. Det som började som en tvåackords gitarr-loop blev Rom på mindre än ett dygn när jag satte mig ner med min producent och låten kom till liv nästan utan ansträngning. Som sista singel innan släppet av min debut-EP är jag så stolt över den här låten och kan inte vänta till jag får spela den live och dansa till den den.” 

Arin

Med ett uppfriskande och luftigt sound presenterar Arin elektronisk popmusik med mjuka syntar, energiska trummor och personliga texter. Nu baserad i London sprids Arins namn snabbt runt musikbranschen för sin lekfulla pop och skickliga texter. Tidigare i år har artisten släppt tre singlar som alla bygger inför en debut-EP. Nya singeln Rome lär bli många popälskares favoritlåt, det lovar jag! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.