Gitarrdriven pop med avslappnad sång är ändå något av det bästa jag vet. När det även för tankarna till akter som LAUV och LANY blir jag stormförtjus! I singeln Rome får vi en bitterljuv historia om kärlek som vävs in i en produktion med sort reverb och snygga stämmor. 

Följ på Apple Music

”Jag älskar att skriva låtar om att bli kär. Vissa skulle säga att det är överskattat och klyschigt, men det finns så många oväntade och vackra ögonblick som inträffar när ett förhållande utvecklas på ett oväntat sätt. Det som började som en tvåackords gitarr-loop blev Rom på mindre än ett dygn när jag satte mig ner med min producent och låten kom till liv nästan utan ansträngning. Som sista singel innan släppet av min debut-EP är jag så stolt över den här låten och kan inte vänta till jag får spela den live och dansa till den den.” 

Arin

Med ett uppfriskande och luftigt sound presenterar Arin elektronisk popmusik med mjuka syntar, energiska trummor och personliga texter. Nu baserad i London sprids Arins namn snabbt runt musikbranschen för sin lekfulla pop och skickliga texter. Tidigare i år har artisten släppt tre singlar som alla bygger inför en debut-EP. Nya singeln Rome lär bli många popälskares favoritlåt, det lovar jag! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011