Gitarrdriven pop med avslappnad sång är ändå något av det bästa jag vet. När det även för tankarna till akter som LAUV och LANY blir jag stormförtjus! I singeln Rome får vi en bitterljuv historia om kärlek som vävs in i en produktion med sort reverb och snygga stämmor. 

”Jag älskar att skriva låtar om att bli kär. Vissa skulle säga att det är överskattat och klyschigt, men det finns så många oväntade och vackra ögonblick som inträffar när ett förhållande utvecklas på ett oväntat sätt. Det som började som en tvåackords gitarr-loop blev Rom på mindre än ett dygn när jag satte mig ner med min producent och låten kom till liv nästan utan ansträngning. Som sista singel innan släppet av min debut-EP är jag så stolt över den här låten och kan inte vänta till jag får spela den live och dansa till den den.” 

Arin

Med ett uppfriskande och luftigt sound presenterar Arin elektronisk popmusik med mjuka syntar, energiska trummor och personliga texter. Nu baserad i London sprids Arins namn snabbt runt musikbranschen för sin lekfulla pop och skickliga texter. Tidigare i år har artisten släppt tre singlar som alla bygger inför en debut-EP. Nya singeln Rome lär bli många popälskares favoritlåt, det lovar jag! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply