Gitarrdriven pop med avslappnad sång är ändå något av det bästa jag vet. När det även för tankarna till akter som LAUV och LANY blir jag stormförtjus! I singeln Rome får vi en bitterljuv historia om kärlek som vävs in i en produktion med sort reverb och snygga stämmor. 

Popmuzik in Dolby Atmos

”Jag älskar att skriva låtar om att bli kär. Vissa skulle säga att det är överskattat och klyschigt, men det finns så många oväntade och vackra ögonblick som inträffar när ett förhållande utvecklas på ett oväntat sätt. Det som började som en tvåackords gitarr-loop blev Rom på mindre än ett dygn när jag satte mig ner med min producent och låten kom till liv nästan utan ansträngning. Som sista singel innan släppet av min debut-EP är jag så stolt över den här låten och kan inte vänta till jag får spela den live och dansa till den den.” 

Arin

Med ett uppfriskande och luftigt sound presenterar Arin elektronisk popmusik med mjuka syntar, energiska trummor och personliga texter. Nu baserad i London sprids Arins namn snabbt runt musikbranschen för sin lekfulla pop och skickliga texter. Tidigare i år har artisten släppt tre singlar som alla bygger inför en debut-EP. Nya singeln Rome lär bli många popälskares favoritlåt, det lovar jag! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.