Torontobaserad singer-songwriter, producent och artist en Fleur Electra har skrivit musik sedan tonåren. Alltefter åren gått har hon utvecklat en ständigt föränderlig känsla av musikalitet som har format hennes sound till vad det är nu. Något som kommit att koka ner till kraftfull alternativ pop med drömsk atmosfär.

Favoriter Apple Music

Genom låten Lucky Penny debuterar artisten och ger även första singeln från kommande nya skiva Technicolor som landar 2022. 

Lucky Penny är byggd kring idén att ta sig tid att utmana det du redan vet och förstå vad som är viktigt för dig. En ljus, synthbaserad poplåt, som följer med en berättelse om självförverkligande där låtens huvudperson verkligen kommer in i sin egen identitet.

Fleur Electra

Drömskt och atmosfäriskt är de rätta orden när Fleur Electra ger ut första snigeln Lucky Penny.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.