Den alternativa popbandet Close to Monday släpper med singeln Split första nya låten sedan albumet Interference som släpps i våras.
Nya singeln bjuder på mörk stämning och tung elektronisk produktion som sedan får stå i kontrast med sångerskans mjuka röst. Det blir en spännande och fängslande låt som bjuder på en del musikaliska överraskningar skulle jag säga.

Apple Music Svensk Pop

Om låten berättar bandet för bloggen.

”Alla kommer att känna den här låten på sitt eget sätt. Någon kommer att tycka att det är väldigt konstigt. Någon kommer att se den som en återspegling av den moderna världens galna drift. Och någon kommer att kunna vända sig till sig själv, se något viktigt och bli lite gladare!”

Känslan i låten fångas även i musikvideon som regisserats av Evgenia Turushkina.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.