Den alternativa popbandet Close to Monday släpper med singeln Split första nya låten sedan albumet Interference som släpps i våras.
Nya singeln bjuder på mörk stämning och tung elektronisk produktion som sedan får stå i kontrast med sångerskans mjuka röst. Det blir en spännande och fängslande låt som bjuder på en del musikaliska överraskningar skulle jag säga.

Popmuzik Lover

Om låten berättar bandet för bloggen.

”Alla kommer att känna den här låten på sitt eget sätt. Någon kommer att tycka att det är väldigt konstigt. Någon kommer att se den som en återspegling av den moderna världens galna drift. Och någon kommer att kunna vända sig till sig själv, se något viktigt och bli lite gladare!”

Känslan i låten fångas även i musikvideon som regisserats av Evgenia Turushkina.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.