Född i Italien, uppvuxen i Montreal, släppte artisten GION sin första EP förra året efter att ha avslutat sina universitetsstudier i Rom och Bruxelles. 

Första och andra EP:n har reflekterat över ett sex år långt förhållande, och varit fantastiska utforskningar av att hantera kärlek och hjärtesorg. GION förbereder just nu sin tredje EP, What We Thought We Were (Act III), som innehåller singeln Ruin It For The Next One.

Den aktuella singeln är avslutningen på en tredelad trilogi av EP-skivor som skrevs om just detta uppbrott. När världen kändes som tyngst var det till musiks artisten tydde sig och om nya singeln säger han; 

”En optimistisk, gitarr-driven poplåt med direkt relaterbar text, Ruin It For The Next One är en låt som reflekterar över tillväxt och att blicka framåt. Det är detta avsiktliga löfte till en själv, att oavsett hur sårad eller illa din tidigare erfarenhet och relation kan ha varit, kommer du inte att tillåta det förflutnas sår att äventyra ett hopp om en framtid.”

GION

En luftig produktion med sparsmakad instrumentering skapar en rå och ärlig känsla. Även om texten vittnar om melankoli, finns en hoppfullhet i låten. Uttrycket påminner mig om artister som LAUV och LANY. Ni hör Ruin It For The Next One Här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.