Född i Italien, uppvuxen i Montreal, släppte artisten GION sin första EP förra året efter att ha avslutat sina universitetsstudier i Rom och Bruxelles. 

Följ på Apple Music

Första och andra EP:n har reflekterat över ett sex år långt förhållande, och varit fantastiska utforskningar av att hantera kärlek och hjärtesorg. GION förbereder just nu sin tredje EP, What We Thought We Were (Act III), som innehåller singeln Ruin It For The Next One.

Den aktuella singeln är avslutningen på en tredelad trilogi av EP-skivor som skrevs om just detta uppbrott. När världen kändes som tyngst var det till musiks artisten tydde sig och om nya singeln säger han; 

”En optimistisk, gitarr-driven poplåt med direkt relaterbar text, Ruin It For The Next One är en låt som reflekterar över tillväxt och att blicka framåt. Det är detta avsiktliga löfte till en själv, att oavsett hur sårad eller illa din tidigare erfarenhet och relation kan ha varit, kommer du inte att tillåta det förflutnas sår att äventyra ett hopp om en framtid.”

GION

En luftig produktion med sparsmakad instrumentering skapar en rå och ärlig känsla. Även om texten vittnar om melankoli, finns en hoppfullhet i låten. Uttrycket påminner mig om artister som LAUV och LANY. Ni hör Ruin It For The Next One Här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011