Halon är artistnamnet för Elvira Lindell från Stockholm. Hon inledde sin karriär som balettdansös och numera är hon artist och låtskrivare.

KMR Studios

Här är Halon aktuell med singeln Life of the party. En låt som är en homage till en tidigare vän och artistkollega, som haft stor betydelse i hennes liv. Om singeln säger artisten:

”Man kan se den som en hyllning till tidigare vänner och relationer man inte längre har.” 

Produktionen är mörk och avskalad med en drömliknande känsla över dig. Snygga atmosfäriska synthar och ett läckert R&B-beat löper igenom låten. Över det hela ligger sångerskan röst som filtrerats igenom autotune och skapar en vemodig och futuristisk känsla. Snyggt!

Life of the party är första smakprovet från Halons kommande debut-EP som släpps under nästa år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.