Halon är artistnamnet för Elvira Lindell från Stockholm. Hon inledde sin karriär som balettdansös och numera är hon artist och låtskrivare.

POPMUZIK SUMMER

Här är Halon aktuell med singeln Life of the party. En låt som är en homage till en tidigare vän och artistkollega, som haft stor betydelse i hennes liv. Om singeln säger artisten:

”Man kan se den som en hyllning till tidigare vänner och relationer man inte längre har.” 

Produktionen är mörk och avskalad med en drömliknande känsla över dig. Snygga atmosfäriska synthar och ett läckert R&B-beat löper igenom låten. Över det hela ligger sångerskan röst som filtrerats igenom autotune och skapar en vemodig och futuristisk känsla. Snyggt!

Life of the party är första smakprovet från Halons kommande debut-EP som släpps under nästa år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011