Ett år efter att Lili & Susie var med i Så Mycket Bättre passar det ju bra att duon släpper en sprillans ny singel. Låten är skriven av duon tillsammans med Suzzie Tapper från Suzzies Orkester och Mats Tärnfors. Den sistnämnde har producerat och dessutom gästsjunger Suzzie på låten.

Favoriter Apple Music

Resultatet är just likt titeln drömliknande med skönt dansat beat och härlig retrokänsla i produktionen som jag såklart uppskattade här. Ett helt klart välkomnande återbesök av samtliga inblandade skulle jag säga. Om singeln berättar Lili & Susie:

”Vissa låtar skriver man, medan vissa låtar känns som att de söker upp en. Precis så var det med Drömmar. Den landade hos oss, och tillsammans med Suzzie och Mats hittade vi den röda tråden och känslan. Drömmar handlar om den inre rösten, den som sjunger så starkt inom oss om vi bara lyssnar och låter drömmarna vara levande.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.