Ett år efter att Lili & Susie var med i Så Mycket Bättre passar det ju bra att duon släpper en sprillans ny singel. Låten är skriven av duon tillsammans med Suzzie Tapper från Suzzies Orkester och Mats Tärnfors. Den sistnämnde har producerat och dessutom gästsjunger Suzzie på låten.

POPMUZIK SUMMER

Resultatet är just likt titeln drömliknande med skönt dansat beat och härlig retrokänsla i produktionen som jag såklart uppskattade här. Ett helt klart välkomnande återbesök av samtliga inblandade skulle jag säga. Om singeln berättar Lili & Susie:

”Vissa låtar skriver man, medan vissa låtar känns som att de söker upp en. Precis så var det med Drömmar. Den landade hos oss, och tillsammans med Suzzie och Mats hittade vi den röda tråden och känslan. Drömmar handlar om den inre rösten, den som sjunger så starkt inom oss om vi bara lyssnar och låter drömmarna vara levande.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011