Ett år efter att Lili & Susie var med i Så Mycket Bättre passar det ju bra att duon släpper en sprillans ny singel. Låten är skriven av duon tillsammans med Suzzie Tapper från Suzzies Orkester och Mats Tärnfors. Den sistnämnde har producerat och dessutom gästsjunger Suzzie på låten.

Resultatet är just likt titeln drömliknande med skönt dansat beat och härlig retrokänsla i produktionen som jag såklart uppskattade här. Ett helt klart välkomnande återbesök av samtliga inblandade skulle jag säga. Om singeln berättar Lili & Susie:

”Vissa låtar skriver man, medan vissa låtar känns som att de söker upp en. Precis så var det med Drömmar. Den landade hos oss, och tillsammans med Suzzie och Mats hittade vi den röda tråden och känslan. Drömmar handlar om den inre rösten, den som sjunger så starkt inom oss om vi bara lyssnar och låter drömmarna vara levande.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.