Med Blind (Lead the Blind) släpper svenska MORE tredje singeln från kommande andra albumet som då följer upp From The Past från i fjol. Nya singeln ger dig en mörk resa inom missbruk och psykisk ohälsa i en nära relation. Allt producerat till ett suggestivt ljudlandskap med ekande beats och spaceade synthar. Resultatet är som sagt mörkt målande i produktionen, vilket jag uppskattade och låten skapar en spännande atmosfär.

Om singeln berättar Magnus Dahlberg i gruppen för bloggen:

”När vi började skriva den här låten visste vi alla tre att det här skulle bli en singel. För mig är det en direkt uppföljning till förra årets debutsingel Sentimental Sounds där vi återigen tar itu med frågan om att ha någon nära dig som har hamnat under förbannelsen av missbruk och mental ohälsa. Viben i låten passar perfekt med den kalla och mörka årstiden som vi befinner oss i just nu”.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.