Efter tre singlar sedan i fjol är Jennifer Götvall nu aktuell här i bloggen med låten Du och jag från sångerskans nya EP STARK/SVAG. Låten är härligt medryckande med både energi och en hint av förväntan över sig, vilket jag uppskattade. Något som passar perfekt då Du och jag handlar om det där pirriga i att vara kär och att verkligen känna kärleken strömma genom kroppen. Visst är det en underbar känsla som Jennifer perfekt fångar på låten?

Nordiska Favoriter

Om arbetet med låten berättar Jennifer för bloggen:

”När vi jobbade med produktionen på denna låt ville vi hitta ett sound och en känsla som går hand i hand med de övriga men som ändå har ett eget id.”

Du hör resultatet här nedan.

Jennifer Götvall

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.