Omslag

Det var väl nästan givet från start att Miss Li skulle göra Sveriges officiella VM-låt inför mästerskapet som går av stapeln i Australien. Konceptet är välbeprövat, en kampsång med ösig refräng som man inte ens behöver kunna orden i för att sjunga med till. Jag kan varken säga bu eller bä, men underhållande pop är det i alla fall. Hooken sitter som en smäck och Miss Li har lyckas placera sig själv tillräckligt mycket i Våran sång för att den inte ska kännas för distanserad från hennes egna artisteri eller sound. Såhär säger artisten själv om släppet.

Favoriter Apple Music

”Hela mitt liv kretsade runt fotboll från att jag var 6 till 17år. Jag tränade varje dag, gick fotbollsgymnasiet, åkte på elitläger och värvades till allsvenskan. Sen kom skador emellan och jag började skriva musik istället. Det känns verkligen som att cirkeln sluts nu när jag får släppa denna VM-låt, peppa fansen, heja fram landslaget och samtidigt berätta om min egen resa.”

Våran sång är skriven tillsammans med Sonny Gustafsson och Linnea ”Nea” Södahl. Första landslagsmatchen ser vi den den 23 juli.

Miss Li

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011