Att Charli XCX är ett popgeni har stått klart länge! Men med förra singeln Good Ones nådde hon nya höjder i mitt tycke. Nu är artisten tillbaka med singeln New Shapes där hon återigen plockar in Christine and the Queens och resultatet är skimrande elektronisk pop. 

DOLBY ATMOS

Det är tydligt att 80-talet agerat inspiration och syntharna samt 808 beatsen kontrasteras perfekt med den bubbliga melodin som textmässigt rymmer ett sorgset budskap. Här sjunger artisterna bland annat: ”Hela natten, hela dagen, vi kan bli kära i nya former, nya sätt, men när morgonen kommer är jag ledsen att jag stannade.”

I nästan ett decennium har Charli XCX producerat musik mot moderna poptrender för att skapa sitt eget sound och stil. Hon är ett proffs ut i fingerspetsarna där vi fått bombastiska popalbum, mixtapes och avantgardistiska kollaborationer. Rätt och slätt är hon artisten som fortsätter leverera och det ska bli så spännande att se vad nästa era har att erbjuda. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011