I dagens samhälle är det acceptabelt att ha en stor personlighet, kompromisslösa drömmar och skyhöga ambitioner? Svaret är ja när Amea presenterar sin nya singel Go Find Less. Texten och sången ämnar att fånga känslan av att slitas mellan att vilja skrika för full hals eller klä upp sig och gå ut och dansa. Amea väljer det senare. Nya singeln är en slimmad pop-låt som hämtar inspiration från både hip/hop och pop/rock. Med studsig beat och maffig, men ändå minimal produktion förstärks den organiska instrumenteringen. Melodiska gitarriff, groovy bas och slutligen Ameas livliga sång fylld av självförtroende gör en riktigt stark poplåt.

Nordiska Favoriter

”Jag skrev den här låten efter ett stort bråk med mitt ex, om våra väldigt olika drömmar och ambitioner. Jag kände att jag många gånger var för mycket och att det inte längre fanns plats för mig i förhållandet. Jag kände att jag var tvungen att begränsa mig själv för att vi skulle kunna hålla ihop. Dagen efter bråket befann jag mig i en skrivsession där jag fick ta itu med alla dessa känslor. Den enda tanken som hela tiden dök upp i mitt huvud var att att vara ”för mycket”. Ibland kan den personen du är med inte vara bekväm med att du växer som person, och därmed kan de böhva hitta någon som är mindre av en personlighet. Det är budskapet i singeln, som jag hoppas kan inspirera andra unga människor att följa sina drömmar, växa och älska sig själva utan ursäkt.”

Amea

Ni hör nya singeln Go Find Less här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011