I dagens samhälle är det acceptabelt att ha en stor personlighet, kompromisslösa drömmar och skyhöga ambitioner? Svaret är ja när Amea presenterar sin nya singel Go Find Less. Texten och sången ämnar att fånga känslan av att slitas mellan att vilja skrika för full hals eller klä upp sig och gå ut och dansa. Amea väljer det senare. Nya singeln är en slimmad pop-låt som hämtar inspiration från både hip/hop och pop/rock. Med studsig beat och maffig, men ändå minimal produktion förstärks den organiska instrumenteringen. Melodiska gitarriff, groovy bas och slutligen Ameas livliga sång fylld av självförtroende gör en riktigt stark poplåt.

Nordiska Favoriter

”Jag skrev den här låten efter ett stort bråk med mitt ex, om våra väldigt olika drömmar och ambitioner. Jag kände att jag många gånger var för mycket och att det inte längre fanns plats för mig i förhållandet. Jag kände att jag var tvungen att begränsa mig själv för att vi skulle kunna hålla ihop. Dagen efter bråket befann jag mig i en skrivsession där jag fick ta itu med alla dessa känslor. Den enda tanken som hela tiden dök upp i mitt huvud var att att vara ”för mycket”. Ibland kan den personen du är med inte vara bekväm med att du växer som person, och därmed kan de böhva hitta någon som är mindre av en personlighet. Det är budskapet i singeln, som jag hoppas kan inspirera andra unga människor att följa sina drömmar, växa och älska sig själva utan ursäkt.”

Amea

Ni hör nya singeln Go Find Less här!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.