Artisten Kerry Feeney osar av kaxighet och sensualitet i nya singeln Keep You Around. Denna stora poplåt visar sångarens fräcka energi, atmosfäriska röst och siktar högt med sin ärliga text. 

Favoriter Apple Music

”Det här är det mest exalterade jag någonsin varit för en singelsläpp. Jag älskar den här låten så mycket, det är den perfekta blandningen av rockig och min kärlek till 90-talspop. Låten handlar om att omfamna dina känslor för någon som du vet inte är perfekt för dig men som du inte vill förlora heller. Jag tror att många människor kommer att känna igen sig i den här låten av många anledningar och jag älskar den ännu mer för det.”

Kerry Feeney

Artistens sätter tydligt ord på samma känsla som jag får när jag lyssnar på singeln. Rock möter pop och nostalgin är tydlig. Vi kan faktiskt även höra några av Keyys idoler i hennes egna musik. Uppvuxen med Pink, Christina Aguilera och Britney följer hon i deras musikmässigt fotspår. Det egna soundet är resultatet av flera års experimenterande där Feeney nu äntligen finslipat sitt eget distinkta sound och popbakgrunder möter eldiga gitarrer samt passionerad sång.  

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.