Artisten Kerry Feeney osar av kaxighet och sensualitet i nya singeln Keep You Around. Denna stora poplåt visar sångarens fräcka energi, atmosfäriska röst och siktar högt med sin ärliga text. 

Popmuzik Podcast

”Det här är det mest exalterade jag någonsin varit för en singelsläpp. Jag älskar den här låten så mycket, det är den perfekta blandningen av rockig och min kärlek till 90-talspop. Låten handlar om att omfamna dina känslor för någon som du vet inte är perfekt för dig men som du inte vill förlora heller. Jag tror att många människor kommer att känna igen sig i den här låten av många anledningar och jag älskar den ännu mer för det.”

Kerry Feeney

Artistens sätter tydligt ord på samma känsla som jag får när jag lyssnar på singeln. Rock möter pop och nostalgin är tydlig. Vi kan faktiskt även höra några av Keyys idoler i hennes egna musik. Uppvuxen med Pink, Christina Aguilera och Britney följer hon i deras musikmässigt fotspår. Det egna soundet är resultatet av flera års experimenterande där Feeney nu äntligen finslipat sitt eget distinkta sound och popbakgrunder möter eldiga gitarrer samt passionerad sång.  

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011