Artisten Kerry Feeney osar av kaxighet och sensualitet i nya singeln Keep You Around. Denna stora poplåt visar sångarens fräcka energi, atmosfäriska röst och siktar högt med sin ärliga text. 

”Det här är det mest exalterade jag någonsin varit för en singelsläpp. Jag älskar den här låten så mycket, det är den perfekta blandningen av rockig och min kärlek till 90-talspop. Låten handlar om att omfamna dina känslor för någon som du vet inte är perfekt för dig men som du inte vill förlora heller. Jag tror att många människor kommer att känna igen sig i den här låten av många anledningar och jag älskar den ännu mer för det.”

Kerry Feeney

Artistens sätter tydligt ord på samma känsla som jag får när jag lyssnar på singeln. Rock möter pop och nostalgin är tydlig. Vi kan faktiskt även höra några av Keyys idoler i hennes egna musik. Uppvuxen med Pink, Christina Aguilera och Britney följer hon i deras musikmässigt fotspår. Det egna soundet är resultatet av flera års experimenterande där Feeney nu äntligen finslipat sitt eget distinkta sound och popbakgrunder möter eldiga gitarrer samt passionerad sång.  

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.