Född och uppfödd i Kapstaden beskriver Mikhaela Faye sin musik som alternativ pop influerad av jazz, R&B och elektroniskt.

DOLBY ATMOS

”Jag tog examen i jazz och gillar att spela komplicerade ackord. Jag försöker vara pop samtidigt som jag är sensuell, sofistikerad och elektroniskt nyfiken.”

Mikhaela Faye

Nya singel är ett omedelbart hookig och erbjuder en explosion av värmande energi för lyssnare. I låten I Don’t Want Your Baby står moderskapet i fokus och särskilt känslan av att väga saker fram och tillbaka som unga kvinnor över hela världen brottas med. Budskapet sveps in i en produktion av hög atmosfär och försiktiga pukor. Resultatet är en stark melodi och bjuder in lyssnare till Mikhaela Fayes värld av eskapism med lika delar glädje och allvar.

Med många musikaliska influenser säger Mikhaela att låten Dont Want Your Baby inte markerar slutet på att influeras av många genrer.

”Kameleonthjärna föder just nu nya Fayes”

Mikhaela Faye
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011