Född och uppfödd i Kapstaden beskriver Mikhaela Faye sin musik som alternativ pop influerad av jazz, R&B och elektroniskt.

Nordiska Favoriter

”Jag tog examen i jazz och gillar att spela komplicerade ackord. Jag försöker vara pop samtidigt som jag är sensuell, sofistikerad och elektroniskt nyfiken.”

Mikhaela Faye

Nya singel är ett omedelbart hookig och erbjuder en explosion av värmande energi för lyssnare. I låten I Don’t Want Your Baby står moderskapet i fokus och särskilt känslan av att väga saker fram och tillbaka som unga kvinnor över hela världen brottas med. Budskapet sveps in i en produktion av hög atmosfär och försiktiga pukor. Resultatet är en stark melodi och bjuder in lyssnare till Mikhaela Fayes värld av eskapism med lika delar glädje och allvar.

Med många musikaliska influenser säger Mikhaela att låten Dont Want Your Baby inte markerar slutet på att influeras av många genrer.

”Kameleonthjärna föder just nu nya Fayes”

Mikhaela Faye
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.