Född och uppfödd i Kapstaden beskriver Mikhaela Faye sin musik som alternativ pop influerad av jazz, R&B och elektroniskt.

Dolby Atmos

”Jag tog examen i jazz och gillar att spela komplicerade ackord. Jag försöker vara pop samtidigt som jag är sensuell, sofistikerad och elektroniskt nyfiken.”

Mikhaela Faye

Nya singel är ett omedelbart hookig och erbjuder en explosion av värmande energi för lyssnare. I låten I Don’t Want Your Baby står moderskapet i fokus och särskilt känslan av att väga saker fram och tillbaka som unga kvinnor över hela världen brottas med. Budskapet sveps in i en produktion av hög atmosfär och försiktiga pukor. Resultatet är en stark melodi och bjuder in lyssnare till Mikhaela Fayes värld av eskapism med lika delar glädje och allvar.

Med många musikaliska influenser säger Mikhaela att låten Dont Want Your Baby inte markerar slutet på att influeras av många genrer.

”Kameleonthjärna föder just nu nya Fayes”

Mikhaela Faye
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.