Producenten Mike Turpin gör musik som ämnar att vara så ärlig som möjligt. Han älskar att kombinera genrer i syfte att skapa något unikt. Nya singeln Blacked Out Love är helt klart ett prov på detta. Här får vi suggestiva synthar och en atmosfärisk produktion vars text talar om att bli kär i någon mitt under en panikattack. 

Popmuzik Popcast

”Det kan verkar som en konstig tid att bli kär, men samtidigt kanske det är den perfekta tiden. Jag tror att vi alla blir kära på ett unikt sätt som ibland inte är meningsfullt. Den här låten handlar om den känslan. Jag hoppas att lyssnaren på något sätt kan relatera till det. Jag har alltid varit väldigt inspirerad av retroljud så jag försökte inkorporera vintagesyntar och inslag av elektronisk 80-talsmusik blandat med modernare pop för att skapa ett unikt ljud.”

Mike Turpin

Musiken ska spegla livet och inte bara rymma kärlek, det är den filosofin Mike lever efter. Så istället för att vara själv i sin mörkaste stunder, bjuder han genom musiken in till sällskap. komiskt nog lyder artistens Spotify biografi ”Hej, jag heter Mike. Jag bankar huvudet i en keyboard tills något coolt ljud kommer fram. Resultatet är varierande.” Charmigt, men också väldigt talande för hur frustrerande musik ibland kan vara. Jag gillar i alla fall resultatet vi hör på Blacked Out Love det känn som artisten träffat rätt toner med sitt huvud. Se till att lyssna in den ni också!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.