Med inspiration från en vintage pinuppa ger LA-baserade sångerskan Maisy Kay sitt första singelsläpp genom BMG. Här står syntharna i fokus och låten är skriven med ingen mindre än legendariska Billy Idol

Favoriter Apple Music

Genom att kombinera sina erfarenheter av att växa upp på den engelska landsbygden och sin tid i Kalifornien har artisten byggt upp en omfattande värld för att visa sin bredd som konstnär. Vi  transporteras till viss del tillbaka i tiden och musiken andas melankoli insvept i paljett- samt fjäder-beströdda kläder. 

I låten hör vi sångaren sjunga att hon ska tatuera sina mascaratårar eftersom hon har börjat bli bekväm i känslan av smärta. Som lyckligast är Maisy när det regnar och textens mörker kontrasteras perfekt med den färgstarka musikvideon. Ni ser videon till Mascara Tears här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.