Det är ofta förekommande att bloggen har en debuterande artist, men en debuterande metaartist det är mer sällan förekommande. 

Svensk Pop Apple Music

MiaAF:s liv kretsar kring att förvandla den inspiration hon hämtar från vardagen till konst. Mycket av hennes förflutna är ett mysterium, men genom olika medier kan hon låsa upp minnen som hjälper till att måla en bild av var hon kommer ifrån och, ännu viktigare, vem hon är menad att vara. Medan hennes konstnärliga talanger är mångsidiga, ligger hennes passion och skicklighet starkast inom musikens rike. Under de senaste åren har hon tillbringat otaliga timmar inlåst i sin hemmastudio. Hon har jobbat hårt med att producera beats som har fångat mångas uppmärksamhet, nu är hon är beredd att avslöja sitt sound för världen/världen. Detta görs i singeln Oh I’m Falling med hjälp av sångaren MAYLYN

Singeln presenterar en levande blandning av piano, noggrant arrangerade syntar och lekfulla slagverk. Över detta omedelbart hookiga ljudlandskap svävar MAYLYNs sång med lika delar kraft och sårbarhet. Resultatet är en riktigt stark poplåt. 

”Vi har alla ifrågasatt om det är bättre att vara öppen eller på sin vakt när vi umgås med någon ny. Men för mig handlar det här spåret mer om att hålla sig själv i schack när man blir upphetsad över vart ditt liv kan vara på väg. Till och med att få jobba med MAYLYN, som jag har varit ett fan av ett tag, gjorde mig superglad. Men sanningen är att jag har mycket att göra innan jag kommer dit jag vill vara som artist. Personligen handlar det om mitt förhållande till min framtid, och jag hoppas att folk kan relatera till det.”

MiaAF

MiaAF har utvecklats av teamet på Flux88, som är mest kända för att skapa 360 virtuella miljöer. Producentens verk ska agera som en manifestation av de vackra ögonblicken i vardagen, en sammanslagning av enkla nöjen och komplex situationer. Häftigt projekt! Och ni ser den dataanimerad videon här nedan.

https://youtube.com/watch?v=0dn58Ka1-vM
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011