Debuterande Pierz Barry gör verkligen ett intryck på mig när han presenterar sin indierock med bedroom-vibbar. Artistens spröda mjuka stämma blandas med hårt distade gitarrer och organiska trummor. Kanske blir låten extra stark för att den rymmer så otroligt mycket känslor. Please Be Angry skrevs nämligen kvällen innan artisten kom ut till sin konservativa familj och spelades ironiskt nog in i garderoben.

Apple Music Svensk Pop

Singeln talar om rädslan att göra de du älskar besvikna över något som du inte kan ändra på. Och anledningen till att Pierz sjunger ”snälla var arg på mig” är för att ha lättare att hantera skulden av att förlora någon om den personen svarar i hat eller ilska.

Medan vissa saker i livet är svårare att säga i livet är andra lättare och valet av sound föll sig ganska naturligt för artisten. Den optimistisk-edgy-indiebetoningen var det bästa sättet att beskriva sina känslor.

Som låt betraktat är Please Be Angry en riktigt stark singel, men med vetskapen om historien bakom når den helt nya höjder. Med subtil Billie Eilish och Conan Gray vibe är detta helt klart i samma klass.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.