Debuterande Pierz Barry gör verkligen ett intryck på mig när han presenterar sin indierock med bedroom-vibbar. Artistens spröda mjuka stämma blandas med hårt distade gitarrer och organiska trummor. Kanske blir låten extra stark för att den rymmer så otroligt mycket känslor. Please Be Angry skrevs nämligen kvällen innan artisten kom ut till sin konservativa familj och spelades ironiskt nog in i garderoben.

Nordiska Favoriter

Singeln talar om rädslan att göra de du älskar besvikna över något som du inte kan ändra på. Och anledningen till att Pierz sjunger ”snälla var arg på mig” är för att ha lättare att hantera skulden av att förlora någon om den personen svarar i hat eller ilska.

Medan vissa saker i livet är svårare att säga i livet är andra lättare och valet av sound föll sig ganska naturligt för artisten. Den optimistisk-edgy-indiebetoningen var det bästa sättet att beskriva sina känslor.

Som låt betraktat är Please Be Angry en riktigt stark singel, men med vetskapen om historien bakom når den helt nya höjder. Med subtil Billie Eilish och Conan Gray vibe är detta helt klart i samma klass.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.