Debuterande Pierz Barry gör verkligen ett intryck på mig när han presenterar sin indierock med bedroom-vibbar. Artistens spröda mjuka stämma blandas med hårt distade gitarrer och organiska trummor. Kanske blir låten extra stark för att den rymmer så otroligt mycket känslor. Please Be Angry skrevs nämligen kvällen innan artisten kom ut till sin konservativa familj och spelades ironiskt nog in i garderoben.

Svensk Pop Apple Music

Singeln talar om rädslan att göra de du älskar besvikna över något som du inte kan ändra på. Och anledningen till att Pierz sjunger ”snälla var arg på mig” är för att ha lättare att hantera skulden av att förlora någon om den personen svarar i hat eller ilska.

Medan vissa saker i livet är svårare att säga i livet är andra lättare och valet av sound föll sig ganska naturligt för artisten. Den optimistisk-edgy-indiebetoningen var det bästa sättet att beskriva sina känslor.

Som låt betraktat är Please Be Angry en riktigt stark singel, men med vetskapen om historien bakom når den helt nya höjder. Med subtil Billie Eilish och Conan Gray vibe är detta helt klart i samma klass.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011