Svenska KEV har gått ihop med Holländska producenten Quentyn på den hit-doftande singeln Nobody. Här blandas KEVs catchy texter och fingertoppskänsla för pop med Quentyns unika signaturljud och energiska elektroniska synthar. Kontrasten däremellan är perfekt avvägd och helheten blir medryckande med en refräng som fastnar omedelbart. 

Popmuzik Lover Patreon

”Låten uppstod i mitten av sommaren 2020 under pandemin. Den handlar om känslan av att bara vilja åka iväg och göra något spännande, vilket är ännu roligare när du har någon i ditt liv som vill samma saker. Någon som ger dig den där känslan av frihet och samhörighet på samma gång. Som är på din sida oavsett vad, som är oersättlig och ger dig möjligheten att verkligen vara dig själv.”

KEV 

Svag för funkiga basgångar och avslappnat cool sång är detta en låt helt i min smak. Det andas nutida pop, men flirtar samtidigt med nostalgi. Såhär säger Quentyn om samarbetet. 

”Jag kände KEV från hans låt Moments, som absolut imponerade på mig när jag hörde den 2016. En sådan fantastisk atmosfär var faktiskt en av anledningarna till att jag började producera mer mot crossover-indie, synthpop-genren. Mycket hedrad över att ha arbetat med honom på den här låten!”

Quentyn

Nobody tar med oss på ett riktigt äventyr med sina riffiga gitarrer, elektroniska inslag och oemotståndliga basgång. Missa inte den här låten och missa inte heller Quentyns album Enroute som vi tidigare tpsat om i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011