En av Berlins mest lovande artister släpper singeln How To Live! Om vi ska vara ärliga, efter ett år av pandemi har många fastnat i någon slags gråzon. Vi har helt enkelt glömt bort hur man ska leva. Exakt denna känsla vill LEEPA fånga i sin nya låten. När vi nu gravis börjar återgå till att träffa vänner, uppleva musik och hanterar vad som brukade vara vårt ”normala liv” ställer sig många frågan hur?. Eller är försiktiga att ens börja. 

Skicka in din musik

”Under det senaste året har livet liksom börjat knappa in på mig och även om jag medverkar i den här galna storyn som är mitt liv. Känns de också ibland som att jag bara tittar utifrån. Det är ett speciellt tillfällen från att vara på scenen och ta emot musikpriset för ”bästa ny musik” som fick mig att inse att jag egentligen bara vill dansa med mina vänner och ha kul. Inte behöva jaga allt i livet! Utan också njuta, det ögonblicket fick mig att förstå att jag hade glömt bort hur jag skulle leva. ”

LEEPA

I tillhörande musikvide ser vi LEEPA sjunga till kameran bakom en studiovit vägg med klippbilder av henne och vännerna. Videon har en utpräglad DIY -känsla, som väcks till liv med hjälp av flera visuella FX-effekter. Videon är rå och ärlig och kompletterar LEEPA:s budskap perfekt.

How To Live lyckas artisten i mitt tycke skapa den perfekta hymnen för ett ofullkomligt liv med sitt krispiga och distade indiegitarrdrivna sound som leds av hennes ärliga röstleverans. Refrängen visar tydligt upp pop-punk-influenserna med sina högljudda trummor, mullrande basar och ösiga driv.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011