En av Berlins mest lovande artister släpper singeln How To Live! Om vi ska vara ärliga, efter ett år av pandemi har många fastnat i någon slags gråzon. Vi har helt enkelt glömt bort hur man ska leva. Exakt denna känsla vill LEEPA fånga i sin nya låten. När vi nu gravis börjar återgå till att träffa vänner, uppleva musik och hanterar vad som brukade vara vårt ”normala liv” ställer sig många frågan hur?. Eller är försiktiga att ens börja. 

Apple Music

”Under det senaste året har livet liksom börjat knappa in på mig och även om jag medverkar i den här galna storyn som är mitt liv. Känns de också ibland som att jag bara tittar utifrån. Det är ett speciellt tillfällen från att vara på scenen och ta emot musikpriset för ”bästa ny musik” som fick mig att inse att jag egentligen bara vill dansa med mina vänner och ha kul. Inte behöva jaga allt i livet! Utan också njuta, det ögonblicket fick mig att förstå att jag hade glömt bort hur jag skulle leva. ”

LEEPA

I tillhörande musikvide ser vi LEEPA sjunga till kameran bakom en studiovit vägg med klippbilder av henne och vännerna. Videon har en utpräglad DIY -känsla, som väcks till liv med hjälp av flera visuella FX-effekter. Videon är rå och ärlig och kompletterar LEEPA:s budskap perfekt.

How To Live lyckas artisten i mitt tycke skapa den perfekta hymnen för ett ofullkomligt liv med sitt krispiga och distade indiegitarrdrivna sound som leds av hennes ärliga röstleverans. Refrängen visar tydligt upp pop-punk-influenserna med sina högljudda trummor, mullrande basar och ösiga driv.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.