Regelrätt rakt upp och ned pop är vad Amerikanska artisten Alexia Rev ger oss när hon släpper Drop Down. Melodin kom till artisten när hon satt i bilen påväg hem, snabb in genom entrén började hon omedelbart arbeta med konceptet kring låten. Här föreställde sig Alexia en hemmafru från 50-talet ensam i sitt hus gråtandes. Hon fortsätter… 

”…konceptet var tydligt visuellt. Men hur skulle jag relaterade det till mig? Tja, jag dejtade i NY och alla män påstod att de var feminister men det var mer av en sägen för att få kvinnor. Jag såg dessa män marschera för kvinnors rättigheter men gav kvinnorna i deras liv ingen respekt. Det gjorde mig upprörd och deras karaktärer tände en eld i mig. Jag ifrågasatte dock min ilska eftersom jag fortfarande skulle gå tillbaka till samma typ av toxicitet.”

Alexia Rev

Med en önskan att skapa en ljudbild med sexig basgång och rytmiska beats som uppmanar till dans lyckas Alexia Rev väldigt bra. Låten är tänkt att vara en resa från början till slut tänkt och flöda likt olika epoker som formar sig i våra öron och själ. Lyssna själv och säg vad ni tycker! 

https://soundcloud.com/alexiamusic29/drop-down-1/s-t7orKAKV7Ku
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.