Med en doft av pop/rock och EDM flörtar Fuhr här med Aviciis fans med singeln Words. Det blir medryckande och definitivt hitigt när artisten drar igång låten och låter trummorna, gitarrerna och syntharna bygga upp den dansanta produktionen.

DOLBY ATMOS

Words i sig är en desperat kärlekshistoria där sångaren sjunger om försöket att hålla kvar vid det som varit. Det blir någonstans en bitterljuv känsla över det hela.

Tobias Fuhr är personen bakom artistnamnet. En 28-åring från Nacka som tidigare var med i bandet Save the Dolphons. Nu jobbar han dock mot sin debut-EP Goodbye som släpps den 11:e November. Tills dess den når sin streamingplatform får du dansa loss till Words här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011