Göran Norman från Luleå har jobbat med musiken i olika former i över 35 år. Allt från eget artisteri till att skriva och producera åt andra samt att han bemästrar trummor, piano och gitarr. Mångsidig och pålitlig som en musikalisk Swiss Army Knife med andra ord.
Görans musikaliska intresse föddes med ABBA 1974 och musikaliskt spänner han sig från pop till hårdrock.

Favoriter Apple Music

Nu är Göran aktuell med singeln Då kan jag inte låta bli att gråta. En låt som handlar om alla de situationer i livet då man helt enkelt inte kan hålla tårarna borta. Om det så är när sommaren tagit slut, när man somnar osams, man hör en låt i moll eller när någon man bryr sig om går bort. Samtidigt ger den en alternativ bild av en norrbottnisk man som enligt klichén håller alla känslor inom sig.

”Själv har jag väldigt lätt att gråta. Det räcker med att se en sorglig film.”

Göran Norman

Resultatet blir en melodisk och vemodig poplåt samt en fin reflektion om att våga visa känslor. Något som jag personligen tycker är viktigt. Det finns liksom inget skönare än att få storgårta till en sorglig (eller väldigt lycklig) scen i en film. Trevligt att höra att Göran också känner samma.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.