Göran Norman från Luleå har jobbat med musiken i olika former i över 35 år. Allt från eget artisteri till att skriva och producera åt andra samt att han bemästrar trummor, piano och gitarr. Mångsidig och pålitlig som en musikalisk Swiss Army Knife med andra ord.
Görans musikaliska intresse föddes med ABBA 1974 och musikaliskt spänner han sig från pop till hårdrock.

Nu är Göran aktuell med singeln Då kan jag inte låta bli att gråta. En låt som handlar om alla de situationer i livet då man helt enkelt inte kan hålla tårarna borta. Om det så är när sommaren tagit slut, när man somnar osams, man hör en låt i moll eller när någon man bryr sig om går bort. Samtidigt ger den en alternativ bild av en norrbottnisk man som enligt klichén håller alla känslor inom sig.

”Själv har jag väldigt lätt att gråta. Det räcker med att se en sorglig film.”

Göran Norman

Resultatet blir en melodisk och vemodig poplåt samt en fin reflektion om att våga visa känslor. Något som jag personligen tycker är viktigt. Det finns liksom inget skönare än att få storgårta till en sorglig (eller väldigt lycklig) scen i en film. Trevligt att höra att Göran också känner samma.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.