Vilken debut! Nicole Dash Jones äntrar pop-världen med singeln Lego. Produktionen och mixen  är så tight att mastern blir maxad och fullkomligt dånar ut i lurarna. Allting doftar 80-tal och bitterljuv nostalgi. Inspirationen är faktiskt baserat på en ljudbild du hade kunnat finna i en John Hughes-film. 

Popmuzik Podcast

Vi hör Nicole sjunga om att leva i ett plasthus byggt av lego som tyvärr inte lyckas stå pall för den stormiga omgivningen. Men insikten att artistens luftslott splittrats är svår att komma överens med och hon vill förbli där för evigt. Såklart är detta metafysiskt för en kärleksrelation, men riktigt effektfullt att använda lego som ett sätt att förstärka berättelsen. 

Lyxiga synthar och lager på lager sång skapar en maffig ljudbild, ni hör Lego här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011