Vilken debut! Nicole Dash Jones äntrar pop-världen med singeln Lego. Produktionen och mixen  är så tight att mastern blir maxad och fullkomligt dånar ut i lurarna. Allting doftar 80-tal och bitterljuv nostalgi. Inspirationen är faktiskt baserat på en ljudbild du hade kunnat finna i en John Hughes-film. 

Apple Music Svensk Pop

Vi hör Nicole sjunga om att leva i ett plasthus byggt av lego som tyvärr inte lyckas stå pall för den stormiga omgivningen. Men insikten att artistens luftslott splittrats är svår att komma överens med och hon vill förbli där för evigt. Såklart är detta metafysiskt för en kärleksrelation, men riktigt effektfullt att använda lego som ett sätt att förstärka berättelsen. 

Lyxiga synthar och lager på lager sång skapar en maffig ljudbild, ni hör Lego här! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.