Insvept i en funkig produktion handlar Stuck In Old Fantasy om den där känslan när du är i ett infekterat förhållande men inte vill avsluta det för att du är fast i det förflutna. En elektroniskt catchy produktion varvas med glittrande gitarrer och atmosfärisk sång som fångar det förflutna men lyckas hålla sig relevant mot nutiden. 

DOLBY ATMOS

Upptäckta på Instagram jämförs Saults talang med The 1975. Ett sound vi faktiskt delvis kan höra delar av i den aktuella singeln. Även om detta är mer åt soul/pop/disco-hållet så behåller bandet indie-rötterna med bravur. 

Vid 6 års ålder greppade Antoine Saults sin första gitarr och kort efter bestämde hans yngre bror, Greg Saults, att han skulle bli trummis. Deras dröm var att bilda ett band och 2014 gick den i uppfyllelse. På bas finner vi Axel Castets och när Antoine injicerade sina originalkompositioner i samarbetet avslöjades en unik och lysande blandning av funk, pop och rock.

I april 2017 bestämde sig bandet för att följa i sina hjältars fotspår och flytta till London, övertygade om att staden var nästa etapp på deras otroliga resa för att erövra musikvärlden. Ett djärvt val som visade sig lyckat. Men 2020 slog pandemin till och oron över att existera som nyetablerat band blev påtaglig. Tack vare sociala medier kom de dock närmare sina fans och Stuck in Old Fantasy, bryter tystnaden efter två år utan releaser. Det här är början på en ny era och ni hör singeln här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011