Insvept i en funkig produktion handlar Stuck In Old Fantasy om den där känslan när du är i ett infekterat förhållande men inte vill avsluta det för att du är fast i det förflutna. En elektroniskt catchy produktion varvas med glittrande gitarrer och atmosfärisk sång som fångar det förflutna men lyckas hålla sig relevant mot nutiden. 

Upptäckta på Instagram jämförs Saults talang med The 1975. Ett sound vi faktiskt delvis kan höra delar av i den aktuella singeln. Även om detta är mer åt soul/pop/disco-hållet så behåller bandet indie-rötterna med bravur. 

Vid 6 års ålder greppade Antoine Saults sin första gitarr och kort efter bestämde hans yngre bror, Greg Saults, att han skulle bli trummis. Deras dröm var att bilda ett band och 2014 gick den i uppfyllelse. På bas finner vi Axel Castets och när Antoine injicerade sina originalkompositioner i samarbetet avslöjades en unik och lysande blandning av funk, pop och rock.

I april 2017 bestämde sig bandet för att följa i sina hjältars fotspår och flytta till London, övertygade om att staden var nästa etapp på deras otroliga resa för att erövra musikvärlden. Ett djärvt val som visade sig lyckat. Men 2020 slog pandemin till och oron över att existera som nyetablerat band blev påtaglig. Tack vare sociala medier kom de dock närmare sina fans och Stuck in Old Fantasy, bryter tystnaden efter två år utan releaser. Det här är början på en ny era och ni hör singeln här i bloggen. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.