Uddevallasonen Rejhan Bellani fortsätter att imponera med sin röst och sina låtar efter sin medverkan i Melodifestivalen i vintras.

Följ på Apple Music

Nya singeln heter Head och är en soulig popballad med mjuk produktion som lyfts fram av Rejhans uttrycksfulla röst. Låten är behagligt laidback och när man hör sången är det svårt att tänka sig att Rejhan bara är 16 år. En mogen röst tillsammans med en lika mogen poplåt.

Head är skriven och producerad av Alice Edström, Ellen Stålnacke Nero, Saga Castor och Sebastian Rustas. Du hör resultatet här nedan.

Rejhan

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011