Ledmotivet till en riktigt rysare välkomnar mig in i låten No Such Thing as Normal, men till min förvåning övergår detta snabbt till en soul-inspirerad indie-pop låt. Som visserligen är fortsatt mystiskt men samtidigt experimentell och lekfull singel. Artisten The Landing väver in allt från rock, indie, pop till futuristiska solon från synth-slingor. Avvägningen mellan dynamik och texturer är perfekt för att hela tiden hålla oss intresserade oh frågande om vad nästa produktionsvändning blir. 

Covered PSB

”Jag skrev den här låten förra Halloween, vid peaken av pandemin, med avsikt att förvandla rädsla till funkiga rytmer. Med hjälp av dolda ljud från några av mina favorit skräckfilmer försökte jag brygga popkänslor med oeniga framsteg och optimistiska texter med gotiska stämmor.” 

The Landing

Tittar vi närmare på artisten så är The Landing är en konstnär som försöker förvandla kampen för att hitta sin plats i universum till en hymn för de optimistiska. Han är en klassiskt utbildad musiker och amatörastronom som sammanflätar syntharrangemang med kosmiska perspektiv och meditation. Landings katalog har i skrivande stund streamats över 5 miljoner gånger och lyfts fram som one to watch. Lagom till Halloween får vi No Such Thing as Normal.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011