Oj vad jag är svag för en riktigt stark pop-låt som är på gränsen till sockersöt och fastnar som ett tuggummi under sulan. I vanlig ordning lyssnar jag varje fredag igenom New Music Friday i hopp om att hitta en liten pärla och But I Don’T är definitionen av det. Attityd och groove från första stund med snygga stämmor och en nonchalant hook. Valet av akustiska gitarrerna gör därtill väldigt mycket för mig som personligen är galet svag för gura, kanske på grund av att jag inte kan lira det själv. 

Favoriter Apple Music

Vancouver baserade JESSIA är ett helt nytt namn för mig och hennes pop/punk sound andas lovande artist. Med nya singeln kommer även en hel EP, vilket för mig som en enda stor godispåse. Jag ska i alla fall börja mumsa på den här musiken omedelbart. Kanske blir det en ny favvo för er också. Ta en lyssning vettja.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.