Oj vad jag är svag för en riktigt stark pop-låt som är på gränsen till sockersöt och fastnar som ett tuggummi under sulan. I vanlig ordning lyssnar jag varje fredag igenom New Music Friday i hopp om att hitta en liten pärla och But I Don’T är definitionen av det. Attityd och groove från första stund med snygga stämmor och en nonchalant hook. Valet av akustiska gitarrerna gör därtill väldigt mycket för mig som personligen är galet svag för gura, kanske på grund av att jag inte kan lira det själv. 

Svensk Pop Apple Music

Vancouver baserade JESSIA är ett helt nytt namn för mig och hennes pop/punk sound andas lovande artist. Med nya singeln kommer även en hel EP, vilket för mig som en enda stor godispåse. Jag ska i alla fall börja mumsa på den här musiken omedelbart. Kanske blir det en ny favvo för er också. Ta en lyssning vettja.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011