Josefin Myrberg är tillbaka med tredje singeln genom sitt svenska projekt råsa. Detta efter den kaxiga debuten 97 och syntiga Lika bra, smart drag att nu ge oss en känslosam ballad genom Sista gången. Här hör vi det sjungas om en trasig relation där det enda som håller ihop den är just det faktum att den inte håller ihop. Innerligt och ärligt hör vi råsa sjunga raderna; ”Två förlorare gick hand i hand men det och nu för sista gången vi är bara idioter som rör varann”

Den melankoliska stämningen matchas av en lika rörande produktion som blandar atmosfäriska syntar med organiska trummor och akustiskt piano. Sångrösten är ledande och känslan levereras med en sådan perfektion att smärtan fullkomligt ekar ut i lurarna. Imponerande och fängslande är orden! 

Med Josefins önskan om att råsa ska vara ett alter ego där tankar, känslor och sånt man inte prata om öppet får ta plats. Lyckas hon i mina öron väldigt bra, det ska bli spännande att se vad nästa låt har att erbjuda för här vill man höra mer. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.