Josefin Myrberg är tillbaka med tredje singeln genom sitt svenska projekt råsa. Detta efter den kaxiga debuten 97 och syntiga Lika bra, smart drag att nu ge oss en känslosam ballad genom Sista gången. Här hör vi det sjungas om en trasig relation där det enda som håller ihop den är just det faktum att den inte håller ihop. Innerligt och ärligt hör vi råsa sjunga raderna; ”Två förlorare gick hand i hand men det och nu för sista gången vi är bara idioter som rör varann”

DOLBY ATMOS

Den melankoliska stämningen matchas av en lika rörande produktion som blandar atmosfäriska syntar med organiska trummor och akustiskt piano. Sångrösten är ledande och känslan levereras med en sådan perfektion att smärtan fullkomligt ekar ut i lurarna. Imponerande och fängslande är orden! 

Med Josefins önskan om att råsa ska vara ett alter ego där tankar, känslor och sånt man inte prata om öppet får ta plats. Lyckas hon i mina öron väldigt bra, det ska bli spännande att se vad nästa låt har att erbjuda för här vill man höra mer. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011