Josefin Myrberg är tillbaka med tredje singeln genom sitt svenska projekt råsa. Detta efter den kaxiga debuten 97 och syntiga Lika bra, smart drag att nu ge oss en känslosam ballad genom Sista gången. Här hör vi det sjungas om en trasig relation där det enda som håller ihop den är just det faktum att den inte håller ihop. Innerligt och ärligt hör vi råsa sjunga raderna; ”Två förlorare gick hand i hand men det och nu för sista gången vi är bara idioter som rör varann”

Apple Music Svensk Pop

Den melankoliska stämningen matchas av en lika rörande produktion som blandar atmosfäriska syntar med organiska trummor och akustiskt piano. Sångrösten är ledande och känslan levereras med en sådan perfektion att smärtan fullkomligt ekar ut i lurarna. Imponerande och fängslande är orden! 

Med Josefins önskan om att råsa ska vara ett alter ego där tankar, känslor och sånt man inte prata om öppet får ta plats. Lyckas hon i mina öron väldigt bra, det ska bli spännande att se vad nästa låt har att erbjuda för här vill man höra mer. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.